Opis:
- urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
-
krótki czas pieczenia
-
proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
-
prosta obsługa dzięki systemowi programowania i zapisu pieczenia
-
równomierne rozprowadzenie ciepła w komorze
-
urządzenie łatwe do utrzymania w czystości
-
dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
-
mikroprocesorowy panel kontrolny
-
temperatura pracy od 50°C do 315°C
-
wykonanie ze stali nierdzewnej
-
niskie zużycie energii
-
długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut


Parametry techniczne:
-
rodzaj pieca: elektryczny
-
ilość komór:1
-
wymiary wewnętrzne: 720x500 mm
-
wymiary zewnętrzne: 1700x1100x1450 mm
                                                                    -
moc: 20 kW
                                                                    -
napięcie: 380V
                                                                    -
waga: 290 kg
                                                                    -
wydajność [pizza ?30cm]: 80-100 szt/h