Podczas Targów HORECA®​/GASTROFOOD prezentowana jest pełna oferta:
 

 

wyposażenia hoteli, pensjonatów, obiektów wypoczynkowych

 

wyposażenia i sprzętu dla restauracji, barów, pizzerii, kawiarni, cukierni i innych punktów gastronomicznych,

 

produktów spożywczych i napojów, w tym kawy i herbaty

 

 

 

 

Raport edycja 2019

 




 

 

HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® 2019 w liczbach

 

 

 

 

404 Wystawców z 22 krajów

 

Ponad 15 000 Zwiedzających

 

9586 m2 brutto powierzchni

Spotkania na targach HORECA® to nie tylko zdobycie nowych dostawców, to szansa na nauczenie się pewnych praktycznych rzeczy. Ten aspekt edukacyjny jest bardzo, bardzo ważny. Targi HORECA® dają szansę zaobserwowania co dzieje się na bieżąco w trendach w gastronomii, hotelach i restauracjach. Po prostu można tu zdobyć bardzo dużo nowych informacji. To dla mnie jest najważniejsze.

 

 

 

Joanna Ślusarczyk, The Best Chef

Targi HORECA® zostały przez nas wybrane jako pierwsze, na których chcieliśmy się zaprezentować. W ofercie posiadamy zdrowe i ekologiczne produkty, którymi polski klient na pewno będzie zainteresowany. Uznaliśmy, że jeśli rozpoczniemy promocję firmy Löfbergs właśnie na Targach HORECA® w Krakowie, to będzie to optymalne rozwiązanie. Jeśli chodzi o organizację, to na pewno czujemy, że organizator bardzo dba o nas pod każdym względem. Jest miło i sympatycznie a klienci są zróżnicowani – ciekawi ludzie z inspiracjami.

 

Marcin Drzewiecki, Löfbergs Coffee Group

Na naszą decyzję o udziale w targach HORECA® wpłynęła przede wszystkim analiza rynku, która pokazała nam,

że to są targi, w które warto

zainwestować. Spodziewaliśmy się,

że będzie ogromne zainteresowanie

i nie zawiedliśmy się.

 

 

 

 

 

Wioleta Wiecheć, Centrum Transferu Technologii, Politechnika Krakowska,

projekt Enterprise Europe Network

Jest tu wielu wystawców, więc jak ktoś szuka czegoś konkretnego to na pewno znajdzie. Największe wrażenie zrobiły na mnie prezentowane sprzęty gastronomiczne. Targi HORECA® są miejscem, gdzie można nawiązać ważne kontakty i dowiedzieć się co warto kupić. Z pewnością zainteresują osoby, które zaczynają pracę w branży HoReCa, zwłaszcza jeśli na początku drogi brakuje im doświadczenia. Tutaj można posłuchać cennych rad.

 

Bartłomiej Skolimowski,
właściciel firmy hotelowej

 

Zaufali nam
 

 

Nie przegap


subskrybuj newsletter - bądź na bieżąco



email marketing api powered by FreshMail



 

 

 

UWAGA! Z powodu otrzymania informacji o krążących wiadomościach z propozycją udostępnienia rzekomej bazy danych zwiedzających HORECA/GASTROFOOD, informujemy, że nie udostępniamy żadnych baz danych wystawców czy zwiedzających nikomu oraz z nikim nie współpracujemy w takim zakresie. Proszę więc w przypadku dostania takiej wiadomości o zignorowanie jej i nie odpowiadanie (ryzyko związane ze spamem).