Pierwsza Akademia HORECA i Akademia ENOEXPO on-line odbyły się 4-6 listopada 2020.
Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział, prelegentom za przekazanie cennej wiedzy,
Wystawcom, za zaprezentowanie świetnych usług i produktów
Akademia HORECA to zbiór gotowych odpowiedzi, konkretnych rozwiązań oraz realnych inspiracji. Ludzie, którzy decydują o kształcie branży hotelarskiej, gastronomicznej i winiarskiej. Metody, które stosują najlepsi specjaliści. Spotkania, które będą początkiem zmian.
Nasi eksperci
Skrócony program
4.11 (środa)
10.00
Zaczynamy!
10.10-10.20
Just Water – bezbutlowe dystrybutory wody
Organizator: Just Water Sp. z o.o.
Prowadzący: Wiktor Pyrzyk i Jakub Zielonka
10.20-10.50
EKO OPAKOWANIA - Jakie alternatywy są już dostępne i zastąpią plastiki, styropiany… w Twojej restauracji, w Twoim hotelu?
Organizator: BIODEGRADOWALNI
Prowadzący: Mirosław Lipecki
11.00-11.45
Wsparcie w postaci dotacji i dofinansowań dla branży Horeca w związku z Covid - 19
Sesja Q&A
Organizator: Hotele Plus
Prowadzący: Piotr Tabor
Alternatywny link do rejestracji na seminarium: https://akademiahoreca.hoteleplus.pl/
11.45-12.00
Moje Hotele - pozyskaj gości i popraw rentowność sprzedaży
Organizator: Hotele Plus
Prowadzący: Piotr Tabor, Szczepan Piechota
12.15-13.00
15 skutecznych sposobów na zwiększenie przychodów z dostaw i posiłków z odbiorem osobistym w okresie pandemii.
Organizator: Agencja Marketingowa AFMedia/Serwis GdzieZjesc.info
Prowadząca: Anna Dębska
14.30-15.10
ENOKSIĄŻKA: Michał Bardel. Mokra robota. Sensacyjnego przewodnika po winach świata ciąg dalszy bestsellerowych kryminałów winiarskich
Link do zapisów: https://targikrakow.clickmeeting.com/enoksiazka-michal-bardel-mokra-robota-sensacyjnego-przewo
5.11 (czwartek)
10.00
Zaczynamy!
10.10-10.20
Kolekcja ROCK CHEF by Karlowsky - specjalna propozycja dla szefów kuchni
Organizator: Karlowsky Fashion GmbH
O kolekcji opowie: Dawid Daniszewski
10.20-10.40
Czy warto inwestować w wewnętrzną pralnie hotelową?
Pralnie asortymentu frotte koszt i oszczędności
Pralnie samoobsługowe
Organizator: Pralus
Prowadzący: Marcin Blaut
11.00-11.55
Cienie i blaski trudnych rozmów z pracownikami w czasach epidemii Covid-19
Organizator: MWM Partners
Prowadząca: Małgorzata Bednarz
12.30-13:00
Fattorie del Duca / Lukasz Hrabia / Polselli Akademia: from Italy to Poland the real love for pizza
Organizator: Fattorie del Duca, Łukasz Hrabia, Polselli
13.00-13.45
Ludzie i systemy - skuteczne rozwiązania w dobie Covid - 19
Sesja Q&A
Organizator: Hotele Plus
Prowadzący: Przemysław Kuśmierski
Alternatywny link do rejestracji na seminarium: https://akademiahoreca.hoteleplus.pl/
13.45-14.00
Hotele Plus - szkolenia, doradztwo, dotacje i optymalizacja kosztów
Organizator: Hotele Plus
Prowadzący: Piotr Tabor
14.30-15.10
ENOKSIĄŻKA: Wojciech Giebuta. Kuchnia i wino. O sztuce dobierania win do potraw.
Link do zapisów: https://targikrakow.clickmeeting.com/enoksiazka-kuchnia-i-wino-o-sztuce-laczenia-win-z-potrawa
6.11 (piątek)
10.00-11.00
Nowe prawo winiarskie w Polsce
Organizator: Paragraf w kieliszku
Prowadzący: Radosław Froń
Zapisy: https://targikrakow.clickmeeting.com/nowe-prawo-winiarskie-w-polsce/register
11.30-12.30
Fotografia Kulinarna smartfonem (dla uczestników szkolenia kod rabatowy z 80% zniżki na zakup rozszerzonego kursu "Przepis na zdjęcie smartfonem")
Organizator: Food&Light
Prowadząca: Kasia Fiszer - fotograf
14.30-15.10
ENOKSIĄŻKA: Maciej Nowicki i Tomasz Prange -Barczyński. Przewodnik po polskim winie premiera coraz bliżej.
Link do zapisów: https://targikrakow.clickmeeting.com/enoksiazka-przewodnik-po-polskim-winie-premiera-coraz-blize
*organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.