• HORECA
    • O Targach
      • O TARGACH
      • DLA WYSTAWCÓW
        • Oferta zabudowy
        • Oferta reklamowa
        • Spedycja i magazynowanie
        • Regulaminy i informacje EXPO Kraków
        • Rejestracja dla Wystawców
        • Rezerwacje hotelowe
        • FAQ 2022
        • Jak dobrze przygotować się na targi ?
      • Dla Zwiedzających
        • Informacje dla Zwiedzających
        • AKREDYTACJE
        • HORECA Kraków - Kulinarne odkrycia Ameryki
          • E-BOOK
          • Alaska Seafood: łosoś, mintaj
          • Food Export USA Northeast: homar
          • US Meat Export Federation: wołowina
          • North Carolina Sweet Potatoes: bataty
          • USA Rice Federation: ryż
          • USA Dry Pea and Lentil Council: groszek, soczewica, cieciorka
          • Importerzy
      • Patronaty i współpraca
      • EDYCJA 2021
      • Aktualności
        • Życzenia Świąteczne
        • Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® tu chce się wracać!
        • Otwarcie pawilonu Departamentu Rolnictwa Stanów Zjednoczonych na targach
        • Spotkania brokerskie na targach
        • Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie w EXPO Kraków
        • Rejestracja Wystawców otwarta !
        • GLOBAL EXHIBITIONS DAY – GED 2022
        • Życzenia Wielkanocne 2022
        • Targi w Krakowie i Polska Izba Biznesowa we Włoszech zapraszają na Targi SANA
        • Ulga na udział w targach
        • Solidarni z Ukrainą
        • Program Targów w Krakowie 2022
        • Targi w Krakowie podsumowują mijający rok
        • Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® powrót w wielkim stylu
        • Trwają Targi HORECA/GASTROFOOD/ENOEXPO [zdjęcia]
        • Spotkania brokerskie na targach
        • Specjalne wydarzenia na targach
        • Strefa e-commerce: jak technologicznie dotrzymać tempa
        • RE:sponse – Targi w Krakowie trzymają rękę na pulsie
        • ZIELONE ŚWIATŁO DLA BRANŻY!
        • Wczoraj, dziś, jutro. 7-lecie EXPO Kraków
        • Od małej krakowskiej firmy po lidera branży spotkań
        • Czas na nowe Kulinarne Odkrycia Ameryki!
        • Trwają prace nad Protokołem KRAKÓW NETWORK
        • Akademia HORECA on-line Re:action – sprawdź program
        • Komunikat o odwołaniu Targów HORECA/GASTROFOOD
        • Sukces Targów Packaging Innovation
        • B2B-Back to Business - dołącz do akcji
        • HORECA - będzie się działo:)
        • Największe korzyści z udziału w Targach
        • Bezpieczne spotkania
        • Udowadniamy, że bezpieczne eventy są możliwe - Targi JUBINALE
        • Konferencja Targi #newreality
        • Gdy nie da się zdalnie – EXPO Kraków
        • Zielone światło dla branży spotkań
        • Targi odmrożone!
        • Głąbik w natarciu
        • Targi w Krakowie ramię w ramię z branżą
        • Nominacja do nagrody MP Power Awards®
        • Razem możemy więcej
        • Folder HORECA 2020 już jest - pobierz
        • Targi smaku, wina i gościnności
        • Raport z edycji 2019
        • Wyjątkowa edycja Targów HORECA®/GASTROFOOD® 2019
        • Targi HORECA®/GASTROFOOD® 2019 uchwycone na zdjęciach
        • Konkurs na Najlepszy Produkt dla Hotelarstwa i Gastronomii Targów HORECA®/GASTROFOOD® rozstrzygnięty!
        • Przygoda z głąbikiem krakowskim trwa
        • Finał Bocuse d’Or Poland 2019 na Targach HORECA!
        • Targi HORECA® z pierwszeństwem z wystawy
        • Wideo zza kulis #3: Krakowski Barbarzyńca
        • Targi w Krakowie z certyfikatem „Targi z rekomendacją PIPT”
        • Wideo zza kulis #2: Regent Srebrnej Góry
        • Wideo zza kulis: Sołtys Kleparza
        • Nowy kulinarny symbol Krakowa? Gląbik krakowski w natarciu
        • MP Power Awards dla Targów w Krakowie
          • Nominacja do MP Power Awards dla Targów HORECA
        • HORECA i ENOEXPO odznaczone certyfikatem UFI
        • Złote Spinacze 2018! Mamy to:)
        • Poprzeczka coraz wyżej – podsumowanie Targów HORECA® i ENOEXPO®
        • Targi w Krakowie nominowane w konkursie Złote Spinacze
    • Program Akademii HORECA
    • Katalog Wystawców 2022
    • Kontakt
      • Kontakt z Organizatorem
      • Miejsce Targów i dojazd
    • Logowanie
    nagłówek artykułu

    Targi smaku, wina i gościnności

    lead artykułu
    Być gościnnym jak branża hotelarska, smakować jak cała "młoda fala" polskiego wina i wyglądać jak danie konkursowe na Bocuse d'Or. Taki był cel 27. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA , 18. Targów Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD i  17. Międzynarodowych Targów Wina ENOEXPO w Krakowie. Czy został osiągnięty? Zobaczcie sami jak wyglądały te wyjątkowe Targi.
    ciało artykułu
    html
    zobacz, jesteśmy na:
    • HORECA
    • O Targach
      • Podsumowanie edycji 2019
      • Patronaty i współpraca
    • Dla Wystawców
      • Informacje dla Wystawców
      • Oferta zabudowy
      • Oferta reklamowa
    • Dla Mediów
    • Kontakt
      • Kontakt z Organizatorem
      • Miejsce Targów i dojazd

    31-586 Kraków
    ul. Galicyjska 9
    tel. +48 12 644 59 32,
          +48 12 644 81 65

    odwiedź stronę Targów w Krakowie
    Kontakt do Inspektora Ochrony Danych Osobowych: Maciej Rymaszewski, iod@targi.krakow.pl. Klauzula informacyjna.